i4PROJECTS is voor het eerst FD Gazellen 2017

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen staan in het teken van ondernemershelden. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazellen Award. Met trots mag i4PROJECTS zich dit jaar ook tot deze winnaars rekenen!

 

logo-gazellen-2017-fd-blauw

 

Focus op groei door ICT

We zijn heel blij met deze Award. Voor ons is het een bevestiging dat we het juiste pad aan het bewandelen zijn. Als ICT-partij willen we bedrijven laten zien dat ICT anders kan. We geloven dat ICT een Business Successor kan zijn als je dit goed inzet. Onze oplossing moet de manier van werken van onze klanten ondersteunen en versimpelen. En deze kijk op ICT slaat aan. Anderhalf jaar terug was i4PROJECTS een bedrijf met 5 man. Nu is het uitgegroeid tot een organisatie met 20 werkplekken.

ICT As a Service 

i4PROJECTS is een zichtbare ICT totaalleverancier, maar legt de focus op ICT-beheer, Cloudwerkplekken en Security. We proberen al onze oplossingen zo te ontwikkelen dat ze af te nemen zijn "As a Service". Voor ondernemers in het MKB is dat heel aantrekkelijk. Zij betalen dan slechts voor het gebruik. Zo behouden al onze klanten een zekere flexibiliteit die het ondernemen prettig houdt.

Privacy

Daarnaast vinden wij privacy heel belangrijk. Onze klanten vertrouwen de persoonsgegevens aan ons toe. Zeker de klanten die bij ons hosted services afnemen. Dat vertrouwen willen wij nooit schaden. Daarom zijn al onze oplossingen ontwikkeld met en rondom privacy. Wij noemen dat "Privacy by Design". Dat is wat ons anders maakt dan andere partijen.


Onze ambitie voor het komende jaar

"Security By Design" met onze Ethisch Hackers 

Waar we eerder een focus hadden op bedrijven in een radius van 45km rondom ons kantoor verplaatsen we deze focus naar het groot MKB door heel Nederland. Ons doel is deze bedrijven te helpen met de vraagstukken die bij de Algemene Verordening Gegevensbescherming komen kijken. Nu de tijd begint te dringen (25 mei 2018) merken we dat er veel vragen zijn bij bedrijven en ondernemers. Wij helpen hen graag bij de technische security-uitdagingen die op hun pad komen. We zijn ervan overtuigd onze visie op "Security by Design" een uitkomst voor beveilig zal zijn voor veel bedrijven.  Dat start altijd bij het uitvoeren van een securityscan van onze eigen ethische hackers. 

Partnership met Cisco Meraki

Daarnaast zijn we sinds kort de Partner bij Cisco Meraki van de Benelux. Onze medewerkers zijn Certified Meraki Network Associate of Certified Meraki Network Operator. Daar zijn we trots op. Door deze samenwerking kunnen we grotere bedrijfsnetwerken, zoals op scholen, enterprises en big corporates beheren vanuit de Cloud. Dit partnership geeft ons de mogelijkheid om een heel nieuw segment van de markt aan te boren op gebied van Mobile Device Management en SD-WAN.

 

 

 

Hoe kunnen we je helpen?

Heeft onze visie op ICT en ondernemen of een van onze diensten je nieuwsgierig gemaakt? We nemen graag de tijd voor je om je te helpen bij jouw ICT uitdagingen als ondernemer. Stuur ons een mail via het contactformulier of bel ons eens via 088 30 40 701. We hopen van je te horen!  

 

            Neem nu contact op

 

 

Reacties
0